ISTORIC:

Societatea noastră a luat ființă în anul 1994, ca o societate cu capital privat, având ca obiect de activitate comercializarea în sistem en detail a pieselor auto pentru autoturisme din import.
Lipsa ofertei de piese pentru electromotoare si alternatoare auto a făcut să demarăm o activitate de import și distribuție a acestor piese în anul 1996. Această activitate s-a dezvoltat permanent, prin extinderea ofertei și găsirea de noi furnizori.Din anul 1998 firma este reorganizată prin atragerea unui investitor german. Ca urmare a dezvoltării permanente a activității, extinderii gamei de produse, pentru asigurarea condițiilor de lucru si depozitare, în anul 2004 am realizat din investiții o nouã bazã materialã, depozit de 160 mp, birouri care sa permită diversificarea în continuare a ofertei.     

PRODUSELE NOASTRE:

Oferta noastră este orientată spre acoperirea cu prioritate a nevoilor atelierelor de service electric, dar avem în vedere si vânzarea produselor noastre prin magazine de piese auto. Astfel, pentru magazine de piese auto livrăm bendixuri, bobine de cuplare, rotoare și statoare electromotor și alternator, suporți de perii, regulatoare de tensiune, punți de diode. Pentru activitatea service oferta este completată cu seturi de reparații pentru bobine de cuplare, piese de schimb pentru suporți de perii, piese componente ale reductoarelor electromotoarelor, diode, seturi de reparații pentru pompe de vacuum, inele colectoare pentru alternatoare, bucșe si rulmenți, perii, etc.

Produsele îndeplinesc standardele de calitate ISO 9001 si ISO 9002, printre furnizori numărându-se firme de prestigiu din GERMANIA, ITALIA, AUSTRIA, SUA, TAIWAN, BRAZILIA, DANEMARCA și FRANȚA.
Oferta noastră acoperă toata gama de autoturisme, autocamioane, mașini agricole, utilaje produse în Europa, Japonia, parțial SUA. Pentru autoturisme DAEWOO CIELO oferim bendixuri, regulatoare de tensiune, punți de diode, suporți perii alternator, perii electromotor.

NOUTATE:

Importăm și comercializăm electromotoare si alternatoare complete, produse de Wood Auto, Anglia,  AS Poland, Iaco Franta si Transpo.

LIVRAREA PRODUSELOR:Produsele noastre sunt comercializate prin magazine de specialitate din toatã țara. Livrările din stoc se realizează în 24 ore de la preluarea comenzilor, distribuția realizându-se prin serviciul PRIORIPOST, servicii de curierat rapid. Pentru acoperirea solicitărilor de piese ocazionale livrările se realizează în 4-7 zile.

LOGISTICA:

În vederea obținerii rapide a informațiilor comerciale necesare, punem la dispoziția clienților noștri un program electronic de căutare rapidă CARGO 2010, care permite obținerea codului dorit și al prețului acestuia pe baza codului original al piesei, sau în funcție de codul electromotorului, respectiv al alternatorului.. Accesând site-ul nostru www.atlastrade.ro clienții noștri au posibilitatea de a consulta stocurile zilnice și oferta.

Deasemenea pot fi preluate reactualizările bazei de date a programului electronic, nefiind astfel necesare deplasări ale delegaților noștri, sau trimiterea de noi CD-uri. Informațiile pot fi completate prin utilizarea cataloagelor comerciale PART-2 pentru piese de alternator si PART-3 pentru piese de electromotor.