Stimai cumparatori

BOSCH nu din intamplare a achizitionat UNIPOIN-tul. Firma este una dintre producatorii de elita a marii piete chinezet a ELECTROMOTOARELOR, ALTERNATOARELOR precum si a pieselor componente ale acestora, in fabricarea lor.

A adaugat in paleta sa pe piata intr-on inalta calitate precum si o gama foarte larga. Din aceasta gama de produse UNIPOINT, firma noastra ATLAS TRADE va ofera aceste produse.

UNIPOINT = BOSCH, CALITATE EXCELENTA LA PRETURI FOARTE BUNE

Programul de identificare UNIPOINT functioneaza di cu coduri OE (originale) precum si cu coduri Cargo. Pentru mai multe informatii sau intrebari accesati http://www.unipoint.com.tw.

BOSCH finalizeaza preluarea UNIPOINT GROUP TAIWAN.

ELECTROMOTOARE, ALTERNATOARE, SERGATOARE DE PARBIZ, pentru solidificarea afacerii de fabricare a produselor sus mentionate .

BOSCH isi intareste pozitia in ASIA cu electromotare alternatoare, termostate, stergatoare de parbiz.

STUTGART/TAIPEI-Bosch Automotive After - market a reusit preluarea cu succes pana in data de 1 DEC 2011, gruparea UNI-POINT, din Tajpei. Partile au cazut de acord sa nu divulge pretul de cumparare, avand si acordul autoritatilor.

In 2010 UNIPOINT a incasat 124 milione de dolari. In momentul de fata are 2360 de angajati  in doua puncte de lucru din CHINA si TAIWAN. Marcile UNIPOINT SI NSA raman. Prin aceasta tranzactie Bosch Automotive Aftermarket incearca sa-si intareasca pozitia prin produsele sus mentionate. Dorest sa-si largeasca activittea in continui, a declarat ROBERT HANSER, presedintele executiv al diviziei.